Patiëntervaring Simon Zwart

Patiëntervaring Simon Zwart

In zeven maanden tijd kreeg ik twee nieuwe knieën van drs. Boekhorst. Eigenlijk had ik al vijftien jaar last met lopen. ‘Beenlengteverschil’ zei de dokter toen ik een kind was. Met steunzolen, die ik vreselijk vond, heb ik een operatie lang kunnen uitstellen. Al in militaire dienst ging marslopen minder vlot. Later werd gedacht aan een combinatie van reuma en artrose. Maar het was puur slijtage.
“Ik koos voor Orthoparc omdat zij een focuskliniek zijn, speciaal voor knie- en heupoperaties. Daarnaast wilde ik een operatie met de nieuwste technieken: op maat geplaatste knieprotheses en verdoving door een ruggenprik. Dat is me honderd procent meegevallen. Ik weet niet eens meer dat ik in slaap viel. Twee weken na de operatie liep ik al zonder krukken”.

 

 

Contact