Dr. Phianne Bouwmeester

Orthopeed dr. Phianne BouwmeesterDr. Phianne Bouwmeester is geboren in 1965 en heeft – naar eigen zeggen – sinds 1998 het mooiste beroep ter wereld: orthopedisch chirurg, met als specialisatie alle ingrepen aan de knie waaronder prothesiologie. Zij heeft haar opleiding gevolgd in het Academisch Ziekenhuis Maastricht en is vervolgens gaan werken in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. In die periode heeft zij ook haar proefschrift over herstel-operaties van het kraakbeen in de knie afgerond. Met haar man en 4 kinderen is zij woonachtig in Nijmegen.

Sinds 1999 is Dr. Bouwmeester werkzaam geweest bij Kliniek “Klein Rosendael” in Rozendaal bij Arnhem. Sinds 2017 maakt de kliniek aan de Rosendaalselaan 30 onderdeel uit van Orthoparc.

Dr Phianne Bouwmeester doet alle ingrepen aan de knie (kijkoperatie, kruisbanden, standbeencorrectie, halve- en hele knieprothese). Verder is zij ook gespecialiseerd in het plaatsen van een knieprothese door middel van computergemaakte mallen op maat (PSI/Signature/Nexgen/Zimmer).

Hooggekwalificeerde mensen
Over Orthoparc zegt dr. Bouwmeester: “Een compacte organisatie met een team van bevlogen en hooggekwalificeerde mensen, die het beste uit zichzelf halen om de patienten in werkelijk alle opzichten bij te staan. Zo zou ik zelf ook behandeld willen worden.”

Door haar ruime ervaring kent dr. Bouwmeester de voordelen die een kliniek als Orthoparc met zich meebrengt: “Ons team is ontzettend goed op elkaar ingespeeld en we hebben de beschikking over operatiekamers die voldoen aan de hoogste eisen. Dit maakt dat patiënten een ingreep als veel minder invasief ervaren.

Voor iedereen toegankelijk
Jaren geleden was een (privé) kliniek alleen voorbehouden aan mensen met een zeer goed gevulde portemonnee. Gelukkig ligt die tijd al ver achter ons en worden alle ingrepen volledig vergoed. Dit stelt ons in staat om bij een ieder te helpen. Orthoparc heet u van harte welkom!